Let op! Wij bieden alleen stages op het gebied van jeugd en gezondheid. Ben je op zoek een klinische, biomedische of een ander soort stage? Zoek dan verder op de VUmc site, bij de thema’s of afdelingen die jouw interesse hebben. Of zoek bij één van de onderzoeksinstituten.

De Academische Werkplaats Jeugd en Gezondheid is een samenwerkingsverband tussen Amsterdam UMC (afdeling Public and Occupational Health) en zeven Jeugdgezondheidszorgorganisaties in Noord-Holland. Wij bieden stages samen met de JGZ-organisaties en GGD-en. De stages sluiten meestal aan bij lopende projecten.

Bachelor- en masterstudenten van de opleidingen Geneeskunde, Gezondheid en Leven, Gezondheidswetenschappen, Bewegingswetenschappen -soms ook voor andere opleidingen, zoals psychologie of pedagogiek- kunnen zich aanmelden. Heb je interesse in een stageplaats? Mail dan je CV, je motivatie en je cijferlijst naar de AWJG – awjg@amsterdamumc.nl

Ook jeugdartsen/aiossen 2e fase in opleiding tot arts M&G kunnen hun onderzoek doen in samenwerking met ons. Hierbij krijgen zij wetenschappelijke ondersteuning op maat van de afdeling Public and Occupational Health. Neem contact op met Mariëtte Hoogsteder (m.hoogsteder@amsterdamumc.nl) als je interesse hebt.  

Meer weten? Kijk op Bachelor-,  Masterstages of Onderzoek door jeugdartsen.