Let op! Wij bieden alléén onderzoeksstages op het gebied van jeugd en gezondheid. Dus géén klinische, biomedische of labstage? Wil je geen onderzoekstage, zoek dan verder op de  Amsterdam UMC-site, bij de thema’s of afdelingen die jouw interesse hebben. Of zoek bij één van de onderzoeksinstituten.

De Academische Werkplaats Jeugd en Gezondheid is een samenwerkingsverband tussen Amsterdam UMC (afdeling Public and Occupational Health) en acht Jeugdgezondheidszorgorganisaties in Noord-Holland en Flevoland. Wij bieden stages samen met de JGZ-organisaties en GGD-en. De stages sluiten meestal aan bij lopende projecten.

Bachelor- en masterstudenten van de opleidingen Geneeskunde, Gezondheid en Leven, Gezondheidswetenschappen, Bewegingswetenschappen - soms ook voor andere opleidingen - kunnen zich aanmelden. Heb je interesse in een stageplaats? Mail dan je CV, je motivatie en je cijferlijst naar de AWJG –awjg@amsterdamumc.nl

Ook aiossen 1e en 2e fase in opleiding tot jeugdarts of arts M&G kunnen hun MG-stage of wetenschappelijke stage doen in samenwerking met ons. Hierbij krijgen zij wetenschappelijke ondersteuning op maat van de afdeling Public and Occupational Health. Neem contact op met Mariëtte Hoogsteder (m.hoogsteder@amsterdamumc.nl) als je interesse hebt. 

Meer weten? Kijk bij Bachelorstages, Masterstages of Onderzoek door jeugdartsen.