Amsterdam UMC, locatie VUmc

Leer onze opleidingen voor zorgprofessionals beter kennen.

Alle opleidingen per thema

Vind de opleiding die bij je past

Onderwijs & Opleiden

Faculteit der Geneeskunde VU

Bij de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit leiden we artsen en toponderzoekers op die met beide benen in de maatschappij staan en geïnteresseerd zijn in de mens achter de patiënt. 
We zijn de eerste geneeskunde opleiding zonder cum laude regeling in de masterfase en we gaan graag mee in nieuwe ontwikkelingen.

Bekijk ons aanbod

Amstel Academie

Amstel Academie leidt gespecialiseerd verpleegkundigen en medisch ondersteunende medewerkers op die vakkundig zijn, uitblinken in klinisch redeneren, proactief zijn en goed kunnen samenwerken in een team. We werken daarvoor nauw samen met praktijkopleiders in de ziekenhuizen en bereiden studenten samen voor op de werkomgeving.

Bekijk ons aanbod

VUmc Academie

VUmc Academie verzorgt cursussen t.b.v. de professionele ontwikkeling van medewerkers. Tevens ontwikkelen wij programma’s en trainingen die ondersteunen bij werkplekleren en bieden we opleidingen en trainingen voor managers, leidinggevenden en docenten.
Onze deskundige opleidingsadviseurs adviseren, bieden begeleiding en ondersteunen bij veranderingen.

Bekijk ons aanbod

Medische Vervolgopleidingen (MVO)

Amsterdam UMC leidt de volgende generatie specialisten op in vrijwel alle erkende medische vervolgopleidingen. We adviseren en begeleiden de afzonderlijke opleidingen, de Centrale OpleidingsCommissie (COC) en de Raad van Bestuur in het optimaal houden van de opleidingskwaliteit. Een veilig opleidingsklimaat, professionalisering van supervisie, vitaliteit en onderwijs in niet medische competenties staan daarbij centraal.

Bekijk ons aanbod

Actueel