Zowel METC AMC als METc VUmc werken nu met de digitale portal Research Manager

Gepubliceerd op: Fri Nov 26 11:31:00 CET 2021

In heel Amsterdam UMC vinden harmonisaties plaats, zo ook bij de METC’s: zowel METC AMC als METc VUmc werken nu met de digitale portal Research Manager. Bij METc VUmc verlopen alle indieningen al geruime tijd via Research Manager. Met ingang van 24 november 2021 verlopen de indieningen bij de METC AMC ook via Research Manager, met uitzondering van niet-WMO studies.  

Dit is een belangrijke stap in aanloop naar de harmonisering van onze bureaus en betekent een verandering in de indieningsprocedure bij METC AMC.

Om de harmonisering van Research Manager mogelijk te maken zijn er kleine wijzigingen aangebracht in de Research Manager-omgeving zoals METc VUmc deze voorheen gebruikte. Hier willen wij u graag op attenderen:

  • De link naar de inlogpagina is vernieuwd. Dit is nu: https://mymetc.amsterdamumc.org. Tip: heeft u Research Manager als favoriet of koppeling in uw browser geplaats? Vervang de link dan om problemen in de toekomst te voorkomen!
  • Er zijn verschillende tekstuele wijzigingen doorgevoerd, zoals het aanpassen van de naam VUmc naar Amsterdam UMC of AMC/VUmc. Daarnaast zijn er keuzeopties toegevoegd. Waaronder de naam van de oordelende commissie, waar (nu nog) gekozen moet worden voor METC AMC of METc VUmc. Het proces en het algemene gebruik van Research Manager zijn niet veranderd.
  • Er zijn nieuwe versies van de handleidingen beschikbaar op onze website, waarin o.a. bovenstaande wijzigingen zijn aangepast.

Zie ook het nieuwsbericht op de site van METC AMC: Amsterdam UMC Locatie AMC - Informatie betreffende accounts en handleidingen voor Research Manager

De gewijzigde Research Manager handleidingen zijn te vinden op de volgende pagina: Amsterdam UMC, Locatie VUmc - Research Manager

Gepubliceerd op: Fri Nov 26 11:31:00 CET 2021