Leerwerkplaats op een verpleegafdeling

Schrijf je nu in

De inrichting van een leerwerkplaats draagt bij aan het vergroten van de opleidingscapaciteit van een verpleegafdeling en versterking van het leerklimaat, zowel voor studenten als het vaste personeel. Amsterdam UMC, locatie VUmc, is deskundig op het gebied van opleiden en het opzetten van leerwerkplaatsen. Deze deskundigheid delen wij graag met u.

Met het leerwerkplaatsmodel kiest u voor een behoorlijke verandering van de afdelingscultuur. Naast patiëntenzorg komt opleiden op een belangrijke plek te staan. Dit heeft impact op alle bij het zorgproces betrokken medewerkers en op de organisatie eromheen.

Dan is het prettig om ondersteuning te krijgen van een ervaren opleider die vanaf het begin betrokken is en de verdere ontwikkeling van de leerplaats vormgeeft. Dit vindt plaats on the job met aandacht voor alle weerstanden en hobbels die genomen moeten worden.

Het programma kan variëren van een introductie of eenmalige training tot een langdurig traject. Er is in ieder geval aandacht voor de positionering van de teamleider en praktijkopleider.

Doelgroep 

Leidinggevenden en praktijkopleiders Amsterdam UMC en andere ziekenhuizen. 

Data

In overleg.

Prijs

Op aanvraag.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Marcel Bruist / Wessel Schulte

Ook interessant?

  1. Bent u zorgprofessional en begeleidt u studenten op de werkvloer? Dat vraagt om deskundigheid in uw...
    Bekijk