Inloggen Mijn Dossier

Direct inloggen

U kunt inloggen via mijndossier.amsterdamumc.nl met DigiD of met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Heeft u nog geen account voor Mijn Dossier? Ga dan naar de pagina 'Aanmelden Mijn Dossier'.

Inloggen met DigiD

U logt veilig en gemakkelijk in op Mijn Dossier met DigiD. Ga naar mijndossier.amsterdamumc.nl en klik op ‘inloggen / aanmelden DigiD’.

Let op: U heeft de DigiD app nodig om met DigiD in te loggen in uw Mijn Dossier. Heeft u de DigiD app nog niet op uw telefoon of tablet? Download deze dan eerst. De DigiD app is beschikbaar voor iOS en Android en kunt u gratis downloaden in de App Store en Google Play.

Lees meer over inloggen met DigiD.

Inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord

Misschien kunt of wilt u niet inloggen met DigiD. Dan kunt u zich aanmelden voor Mijn Dossier met een activatiecode. Met de activatiecode kunt u zelf een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen om in te loggen bij Mijn Dossier.

U kunt een activatiecode aanvragen via telefoonnummer 020 - 444 3336 (op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur), of bij de balie van uw polikliniek. Houd uw identiteitsbewijs bij de hand.

Waarom kan ik inloggen met DigiD EN met een gebruikersnaam en wachtwoord?

De wetgeving verplicht dat wij uw gegevens goed beveiligen. DigiD is hiervoor een goede methode en maakt het mogelijk om alles veilig online te regelen met een zelfgekozen pincode.

Het is daarnaast mogelijk om in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Dat doen we omdat niet iedereen DigiD kan of wil gebruiken (zie ook de voorwaarden voor aanmelden met DigiD).