Ligt uw partner, familielid, vriend of vriendin in Amsterdam UMC, maar woont u ver weg? Dan kunt u tegen een laag tarief in één van onze 25 kamers van het VUmc gastenverblijf overnachten. Zo bent u dichtbij en kunt u makkelijk op bezoek. Voor veel patiënten is het een fijn gevoel te weten dat u in de buurt bent. Ook als u zelf ver moet reizen voor een behandeling in één van onze poliklinieken, kunt u een kamer in ons gastenverblijf aan de De Boelelaan aanvragen. 

Overnachten in het gastenverblijf VUmc

Het sfeervolle gastenverblijf ligt direct naast het ziekenhuis. U wordt gastvrij ontvangen door onze vrijwilligers. Ontdek alle faciliteiten, de tarieven en hoe u een kamer kunt aanvragen.

Meer over het gastenverblijf

Doneren

Het gastenverblijf helpt u om dicht bij een ernstig zieke partner of familielid te kunnen zijn. Financiële hulp blijft nodig. Helpt u het VUmc gastenverblijf? 

Ik wil het gastenverblijf steunen

Vrijwilliger worden?

Er ‘zijn’ voor de gasten. Dat maakt een gastheer of gastvrouw in het VUmc gastenverblijf onmisbaar. Ook één van onze zeer gewaardeerde vrijwilligers worden? Dat kan al vanaf een paar uurtjes per twee weken.

Meer over vrijwilliger worden