Overnachten in Stichting Gastenverblijven Amsterdam UMC, locatie VUmc

Het gastenverblijf ligt direct naast Amsterdam UMC, locatie VUmc, op de hoek van De Boelelaan en de Amstelveenseweg. Zo bent u snel in het ziekenhuis, maar kunt u ook even tot rust komen in een gezellige omgeving. Op de pagina’s hiernaast leest u alles over de kamers, de tarieven en hoe u een kamer kunt reserveren.

Nieuwsgierig naar de kamers? Neem vast een kijkje in het gastenverblijf.
Bekijk hier de folder Logeren in het Gastenverblijf

De kamers

Het gastenverblijf heeft 21 tweepersoonskamers, 3 driepersoonskamers en 1 vierpersoonskamer. Er zijn 4 tweepersoonskamers die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Iedere gastenkamer heeft een eigen badkamer.

In alle kamers is WiFi aanwezig, een tv, kluisje, koelkastje voor medicijnen en telefoon om intern te kunnen bellen met de verpleegafdeling.    

Amsterdam UMC is volledig rookvrij. Dit betekent dat er in het ziekenhuis, in het gastenverblijf en op ons terrein niet gerookt wordt. Ook geen e-sigaretten. Meer informatie leest u op de pagina Rookvrij Amsterdam UMC.

Faciliteiten

We vinden het belangrijk dat u zich, ondanks de situatie, zoveel mogelijk thuis voelt bij ons. Daarom is alles aanwezig: U kunt gebruik maken van onze moderne keuken die van alle gemakken is voorzien (kookeiland, koelkast, vriezer, magnetron, oven en vaatwasser). Daarnaast kunt u bij ons wassen en drogen, en fietsen lenen voor uw dagelijkse boodschappen.

Huiskamer en relaxruimte BelVU

Op de 2everdieping vindt u naast de receptie een grote gemeenschappelijke huiskamer en een keuken. Op de 4everdieping vindt u BelVU: een sfeervolle ruimte om muziek te luisteren, te lezen of even tot rust te komen.  

Keuken en restaurants

In de moderne keuken heeft iedere gast, naast de hierboven genoemde faciliteiten, eigen ruimte in de keukenkastjes, in de koelkast en in de vriezer. Verder kunt u vrij gebruik maken van onze overheerlijke koffie en thee.

Een avond liever niet koken? Dan kunt u gebruik maken van ons personeelsrestaurant Het Plein of een van de andere restaurants in het ziekenhuis

Internet

In het hele gastenverblijf is WiFi aanwezig. In de huiskamer vindt u ook een laptop met internet. Heeft u andere vragen op dit vlak (printen/kopiëren)? Wij helpen u graag verder.

Wassen en drogen

Op de 2everdieping is een aantal wasmachines en drogers aanwezig. Deze zijn tegen een kleine vergoeding te gebruiken door onze gasten.  

Fietsen

U kunt tegen betaling van een borg van €20 gebruik maken van de fietsen van het gastenverblijf.

Aankomst en vertrek

Wij streven ernaar uw kamer voor 15:00 uur gereed te hebben. Bij uitchecken verzoeken wij u de kamer uiterlijk 10:00 uur te verlaten. De kamer dient u bij vertrek schoon achter te laten. Onze vrijwilligers leggen u graag uit wat dit precies inhoudt.

Tarieven

De prijs voor een kamer in het gastenverblijf houden wij graag laag. Zo blijft een overnachting voor iedereen betaalbaar. De prijs per nacht per kamer bedraagt voor particulieren €35. U kunt met pinpas of creditcard betalen. De borg van €20 dient contant te worden voldaan.

De prijs mag het gebruik van het Gastenverblijf niet negatief beïnvloeden, vindt het bestuur van de stichting. Daarom kunnen kamers aanzienlijk beneden de kostprijs van €100 per kamer worden aangeboden. Het verschil wordt bijgepast door opbrengsten uit fondsenwerving. Het Gastenverblijf ontvangt geen subsidie.

Kamer aanvragen

Weet u van tevoren al dat u een kamer in het gastenverblijf nodig heeft? Dan kunt u ons dit vast telefonisch laten weten. We noteren dan uw naam, de datum, de reden van uw verblijf en met hoeveel personen u bij ons wenst te verblijven. Dit is nog geen definitieve reservering, want de meeste gasten in het gastenverblijf weten niet voor welke periode zij hun kamer nodig hebben. Daarom vragen we u om de dag voor aankomst, na 17.00 uur, nogmaals telefonisch contact met ons op te nemen voor de definitieve bevestiging. Is er geen plek? Dan doen we ons best een vervangende locatie voor u te vinden. Ook wanneer een patiënt op locatie AMC wordt behandeld, is familie en/of begeleider van harte welkom in het Gastenverblijf van VUmc.

Heeft u door een plotselinge opname van uw partner of familielid dezelfde dag nog een kamer nodig? Belt u ons dan gerust. U kunt ook aan de verpleging op de afdeling vragen om contact met ons op te nemen.

Telefoonnummer gastenverblijf: 020 – 444 0555

Contact

Bezoekadres
De Boelelaan 1119
1081 HV Amsterdam
Tel: 020 444 0555
E-mail: gastenverblijf.info@vumc.nl

Routeplanneradres
Amstelveenseweg 587
1081 HV Amsterdam
Parkeergarage P1, niveau -2

Postadres
Stichting Gastenverblijven VUmc
Postbus 7057
1007 MB Amsterdam