Stichting Gastenverblijven Amsterdam UMC, locatie VUmc

Ligt uw partner, familielid, vriend of vriendin in Amsterdam UMC, maar woont u ver weg? Dan kunt u tegen een laag tarief in één van de 25 kamers van het VUmc-gastenverblijf overnachten. Zo bent u dichtbij en kunt u makkelijk op bezoek. Voor veel patiënten is het een fijn gevoel te weten dat er een naaste in de buurt bent. Ook als u zelf ver moet reizen voor een behandeling in een van onze poliklinieken, kunt u een kamer in ons gastenverblijf aanvragen. 

Het gastenverblijf is bij locatie VUmc (De Boelelaan), maar patiënten van locatie AMC (Meibergdreef) zijn ook van harte welkom. Naar locatie AMC is het 15-20 minuten reizen met de auto of het openbaar vervoer.

Stichting Gastenverblijven Amsterdam UMC, locatie VUmc weer open

Stichting Gastenverblijven Amsterdam UMC, locatie VUmc is weer gedeeltelijk geopend. U bent van harte welkom wanneer u een gastenkamer wenst. Vanzelfsprekend volgen wij in deze periode de richtlijnen van Amsterdam UMC en het RIVM qua voorzorgsmaatregelen. Mocht u een kamer willen aanvragen, dan kunt u dagelijks telefonisch contact met ons opnemen tussen: 09.00 uur en 21.00 uur op 020 - 444 05 55.

Wij informeren u daarna dan graag verder.

Management Stichting Gastenverblijven Amsterdam UMC, locatie VUmc

Overnachten in het Stichting Gastenverblijven Amsterdam UMC, locatie VUmc

Het sfeervolle gastenverblijf ligt direct naast het ziekenhuis. U wordt gastvrij ontvangen door onze vrijwilligers. Ontdek alle faciliteiten, de tarieven en hoe u een kamer kunt aanvragen.

Meer over Stichting Gastenverblijven Amsterdam UMC, locatie VUmc

Doneren

Stichting Gastenverblijven Amsterdam UMC, locatie VUmc helpt u om dicht bij een ernstig zieke partner of familielid te kunnen zijn. Financiële hulp blijft nodig. Helpt u Stichting Gastenverblijven Amsterdam UMC, locatie VUmc? 

Ik wil Stichting Gastenverblijven Amsterdam UMC, locatie VUmc steunen

Vrijwilliger worden?

Er ‘zijn’ voor de gasten. Dat maakt een gastheer of gastvrouw in het Stichting Gastenverblijven Amsterdam UMC, locatie VUmc onmisbaar. Ook één van onze zeer gewaardeerde vrijwilligers worden? Dat kan al vanaf een paar uurtjes per twee weken.

Meer over vrijwilliger worden