Vrouw-kind-polikliniek

Is er bij u onderzoek of behandeling nodig bij een kinderwens, zwangerschap of overgangsklachten? Of heeft uw kind een probleem waar een kinderarts naar moet kijken, zoals een allergie? Dan kunt u terecht op onze polikliniek vrouw-kind.

De poli Kind vindt u vanaf 18 december 2019 in het polikliniekgebouw van locatie VUmc. U bent van harte welkom bij de polikliniek Kindergeneeskunde op de eerste verdieping bij receptie L. Het telefoonnummer is 020-444 4300 (bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 uur – 16.30 uur).

Sinds 28 oktober 2018 bevindt de poli Vrouw zich in het polikliniekgebouw van locatie VUmc. U vindt ons bij receptie H, op de begane grond. Het telefoonnummer is 020-444 1191 (bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 uur – 16.30 uur).

Via de poli vrouw-kind zijn onze gynaecologen, verloskundigen en kinderartsen snel en goed bereikbaar. Bij kinderen hebben we veel ervaring met allergieën, astma en eczeem, en met diabetes en overgewicht. Op de poli vindt u ook onze dagbehandelingen voor vrouwen en kinderen. Zo blijft de drempel laag en de wachttijd voor u kort.

Polikliniek Vrouw - Kind van Louwesweg

In oktober 2018 is de polikliniek Vrouw – Kind Louwesweg verhuisd naar Amsterdam UMC, locatie VUmc. Zowel de poli Vrouw als de poli Kind bevinden zich in het polikliniekgebouw van locatie VUmc. Heeft u een afspraak bij ons, dan staat in de bevestigingsbrief vermeld waar u zich kunt melden.

Afspraken in Amsterdam UMC, locatie VUmc: hoe werkt het?

Wilt u een eerste afspraak maken bij Amsterdam UMC, dan heeft u een verwijzing nodig van uw (huis)arts of specialist. Hier vindt u meer informatie over het maken van een afspraak.

Een vervolgafspraak op deze poli maken, wijzigen of annuleren?

Heeft u al eerder een afspraak gehad bij deze polikliniek? Dan kunt u op verschillende manieren een vervolgafspraak maken. Ook kunt u een afspraak wijzigen of annuleren.

Contactgegevens en locaties

Amsterdam UMC, locatie VUmc 
Polikliniekgebouw
De Boelelaan 1118
1081 HZ Amsterdam

Lees de routebeschrijving voor auto en fiets, parkeren en openbaar vervoer om bij de polikliniek van Amsterdam UMC, locatie VUmc te komen.

De polikliniek Vrouw-kind vindt u op de 9e verdieping van het ziekenhuisgebouw.

Telefoonnummer polikliniek Vrouw-kind: 020 - 444 4444

Bij spoed ‘s avonds, ‘s nachts of in het weekend kunt het spoednummer van Amsterdam UMC, locatie VUmc bellen: 020 - 444 3636

Uw artsen en zorgverleners

Alle artsen en zorgverleners

Wachttijden

Het liefst helpen wij u zo snel mogelijk. De werkelijkheid is helaas dat voor verschillende behandelingen een wachttijd bestaat. Dat betekent dat u niet altijd direct terecht kunt voor een eerste afspraak, een onderzoek, behandeling of opname.

Informatie voor patiënten vrouw-kind

Wilt u meer weten over deze polikliniek of de onderzoeken en behandelingen die we op deze polikliniek uitvoeren? Bekijk dan onderstaande informatie.

Waarom Amsterdam UMC

Wij zijn trots op onze zorgverlening. Daarom delen wij graag onze prestaties.

Uw mening telt

Wij horen graag uw ervaringen met onze zorgverlening. Deel uw mening en help ons onze zorg te verbeteren.

Kosten en vergoedingen

Wat kost een onderzoek of behandeling? En vergoedt de verzekeraar dit?

Voorzieningen

Is er gratis koffie? Wifi? Waar koop ik een broodje? Bekijk het overzicht van alle voorzieningen.

Heeft u vragen?

De medewerkers van ons servicecentrum helpen u graag verder.

Uw rechten en plichten

Informatie over behandeling, veilige zorg, en het academisch karakter van Amsterdam UMC.

Deze polikliniek is binnen Amsterdam UMC, locatie VUmc verbonden aan

Poliklinieken

  • Gynaecologie - polikliniek
  • Verloskunde - polikliniek
  • Kindergeneeskunde - polikliniek
  • Voortplantingsgeneeskunde - polikliniek

Specialismen en Centra