Partners van Cancer Center Amsterdam

VriendenLoterij

De VriendenLoterij is de Goede Doelen loterij die organisaties steunt die werken aan verbetering van welzijn en gezondheid in Nederland. Cancer Center Amsterdam is in 2007 samen met de VriendenLoterij een landelijke actie gestart om de polikliniek te realiseren. In 2011 opende deze nieuwe polikliniek haar deuren.

Ondertussen spelen nog steeds duizenden mensen mee in de Vriendenloterij, nu voor het zo nodige onderzoek naar oplossingen voor kanker. U kunt natuurlijk ook meespelen door een lot te kopen gekoppeld aan Cancer Center Amsterdam!

Op VriendenLoterij.nl/speluitleg vindt u meer informatie.

Tata Consultancy Services (TCS)

TCS is onderdeel van de Tata Group, het grootste industriële conglomeraat van India. De Tata Group steunt al ruim 80 jaar onderzoek naar kanker over de hele wereld. Bij het hoofdkantoor in Mumbai is het Tata Memorial Hospital gerealiseerd. Iets terugdoen voor de samenleving en bijdragen aan maatschappelijk welzijn zijn kernwaarden van Tata Consultancy Services.

Sinds 2011 is TCS hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Vanaf 2012 support TCS Cancer Center Amsterdam als partner bij dit mooie sportevenement.

Amit Kapur, Regional Director and Head Benelux TCS: "De TCS Amsterdam Marathon creëert elk jaar weer een geweldige, positieve sfeer en laat duizenden ontroerende en inspirerende herinneringen na bij zowel deelnemers als toeschouwers. TCS is steeds op zoek naar innovatieve manieren om een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij, evenals het bouwen aan lange termijn relaties. Daarom zijn wij erg verheugd dat we onze sterke relatie met Cancer Center Amsterdam voortzetten, als officieel begunstigde van de TCS Amsterdam Marathon."

Door deze mooie samenwerking is al ruim € 1 miljoen opgehaald voor apparatuur ten behoeve van ons onderzoek naar kanker.

Wil je meelopen (42 km, 21 km of de 8 km)? Stuur dan een berichtje naar marathon@vumc.nl.  

Stichting Sportevenementen Le Champion 

De TCS Amsterdam Marathon wordt georganiseerd door Stichting Sportevenementen Le Champion. De mensen achter deze organisatie voelen zich nauw betrokken bij Cancer Center Amsterdam en dragen dat ook uit. Bij aanmelding worden alle deelnemers gevraagd of zij een bijdrage willen geven voor het onderzoek naar kanker. Naast jaarlijks een aanzienlijk bedrag levert dit ook de nodige zichtbaarheid op voor het nog altijd zo belangrijke onderzoek naar kanker.

AIM Action in Marketing

AIM helpt de Stichting al jaren belangeloos bij het vormgeven en maken van nieuwsbrieven, jaarverslagen, uitnodigen, en advertenties. Zij denken mee bij nieuwe initiatieven zodat wij ons op de best mogelijke manier kunnen presenteren.

Directeur Alex Huijing: "Wij zijn er trots op om voor een organisatie met zo'n groot maatschappelijk belang nieuwsbrieven en andere materialen  te mogen vormgeven. Ook in de toekomst hopen wij zo een steentje bij te kunnen dragen zodat Cancer Center Amsterdam zich kan concentreren op haar bijzondere missie." 

SMG-Groep

De SMG-Groep verzorgt al jaren het drukwerk van de CCA nieuwsbrief.

Evert Feith, commercieel directeur SMG-Groep: "Wij zijn blij dat we door het gratis drukken van de nieuwsbrief indirect een bijdrage kunnen leveren aan het onderzoek voor betere behandelingen van deze ziekte."

TTC Direct Mail

Het verpakkings- en verzendbedrijf TTC Direct Mail doet de handling en verzending van de CCA nieuwsbrief vanaf de eerste editie.

Over het waarom van hun bijdrage aan de nieuwsbrief zegt eigenaar Paul Tuijnman: "Het doel lijkt me duidelijk, elkaar helpen!"