Anna Reynvaanprijzen: nog één maand om in te zenden

Gepubliceerd op: 10-02-2020

Over een maand sluit de inschrijving voor de Anna Reynvaanprijzen. Tot 6 maart kun je nog meedingen naar de Praktijkprijs of de Wetenschapsprijs.

Welke verpleegkundige heeft het beste wetenschappelijk artikel van 2019 geschreven? Wie heeft de meest effectieve verpleegkundige interventie bedacht? Op 14 mei wordt dat bekendgemaakt. Dat gebeurt net als elk jaar voorafgaand aan de Anna Reynvaanlezing in het Internationaal Theater Amsterdam (voorheen de Stadsschouwburg Amsterdam_ . Wil je meedingen naar deze prijzen en kans maken op 5000 euro en een kunstwerk? Dan kun je tot uiterlijk vrijdag 9 maart je inzending indienen.

Meer dan de eer

Het winnen van de Anna Reynvaanprijs is veel meer dan alleen eervol. Allerlei nieuwe deuren gaan voor je open, vertellen de verpleegkundigen die bij vorige edities in de prijzen vielen. Meer aandacht betekende meer mogelijkheden om hun nieuwe interventie toe te passen. Het geldbedrag van de prijs maakte bijvoorbeeld een werkbezoek in het buitenland mogelijk. De Wetenschapsprijs leidde onder meer tot uitnodigingen voor symposia en congressen.  

Dit jaar houdt professor Greta Cummings de Anna Reynvaanlezing 2020. Zij is gepassioneerd over verpleegkundig leiderschap dat individuen, teams en organisaties in staat stelt gedeelde doelen te bereiken. Het thema voor de Anna Reynvaanlezing is dit jaar Verpleegkundig Leiderschap.

Alle informatie over de prijzen en de link om je aan te melden voor de Anna Reynvaanlezing vind je op www.amc.nl/annareynvaan  en www.vumc.nl/annareynvaan.

Gepubliceerd op: 10-02-2020