Nieuws & achtergrond Amstel Academie

Amstel Academie volgt de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet, en speelt hier op in. We houden u graag op de hoogte.

Nieuwsbrieven Edities

De nieuwsbrief ook ontvangen? Stuur een mail naar onderwijscommunicatie@vumc.nl

Achtergrondartikelen

Korte berichten

Vanaf september diploma-uitreikingen om 17.00 uur (#aug 2019)
Vanaf september starten alle diploma-uitreikingen om 17.00 uur i.p.v. om 16.30 uur. De groepen bij Amstel Academie worden groter, en de uitreikingen omvangrijker. Daarom gaan we naar grotere locaties en kunnen onze studenten én hun gasten te ontvangen bij dit feestelijke afrondingsmoment. Een uitzondering; de diploma-uitreiking van de opleiding tot Radiodiagnostisch laborant op 25 september start nog eenmalig op 16.30 uur.

Pilot digitale registratie aanwezigheid (#aug 2019)
Amstel Academie start binnenkort met een pilot digitale registratie van aanwezigheid van studenten. Dit gebeurt d.m.v. een nieuwe app. In de komende periode zijn wij nog bezig met het organiseren van de randvoorwaarden en het waarborgen van de veiligheid van persoonsgegevens onder de AVG. Meer informatie volgt zodra bekend is wanneer de pilot start.

Start digitaal inschrijven in 2020 (#aug 2019)
Met ingang van januari 2020 starten we met het digitaal inschrijven voor de opleidingen. Voor opleidingen die voor januari 2020 starten, blijven we gebruik maken van de papieren inschrijfformulieren. In september volgt nadere informeren over het digitaal aanmelden van studenten.

Algemene voorwaarden op de website (#aug 2019)
Graag willen we er op wijzen dat de algemene voorwaarden op onze website staan.
(graag de link toevoegen)

Verzoek tot vrijstelling: voorkom onnodige kosten (#aug 2019)
Het is van belang dat een verzoek tot vrijstelling direct bij inschrijving wordt gedaan. Dit kan uiterlijk 6 weken voor start van de opleiding. Op dit moment worden namelijk de e-learning codes verstuurd. Indien de vrijstelling niet tijdig is aangevraagd, worden te veel uitgegeven e-learning codes helaas in rekening gebracht.
(link formulier vrijstellingen)