Thema: Postacademische ontwikkeling

Voor het verbreden en trainen van uw competenties

Als zorgprofessional staat u vandaag de dag voor grote uitdagingen. Er worden steeds meer competenties van u gevraagd, bijvoorbeeld op het gebied van het opleiden van artsen in opleiding, samenwerken en communiceren (CanMEDS), of op het gebied van onderzoek en leiderschap. De ontwikkelingen in de zorg gaan snel en er wordt een groot beroep gedaan op uw aanpassingsvermogen. Daarom bieden wij een zeer divers pakket aan postacademische nascholingen. Hiermee kunnen wij u helpen uw competenties te verbreden en te trainen, uw kennis up-to-date te houden en in balans te blijven.

Uitgelicht

  1. Onderwijs geven op universitair niveau is een complexe taak, die veel vraagt van de docent of De is...
    Bekijk
  2. Voor senior docenten en onderwijs coördinatoren is de Senior Onderwijskwalificatie (SKO) Het doel...
    Bekijk
  3. Bent u zorgprofessional en begeleidt u studenten op de werkvloer? Dat vraagt om deskundigheid in uw...
    Bekijk

Onze opleidingsinstituten

Amstel Academie

Amstel Academie verzorgt initiële opleidingen voor verpleegkundigen op mbo  en hbo niveau, verpleegkundige vervolgopleidingen, en medisch ondersteunende opleidingen. Dit doen we voor een groot aantal  ziekenhuizen in de regio en in Nederland.

VUmc Academie

VUmc Academie verzorgt meer dan 200 opleidingen, trainingen en workshops voor de medewerkers van Amsterdam UMC, locatie VUmc en andere zorginstellingen.
Daarnaast ontwikkelen we maatwerktrajecten en een uitgebreid aanbod e-learning modules. Bij het Event Center organiseren we congressen en symposia in opdracht.

School of Medical Sciences

VUmc School of Medical Sciences biedt een bachelor- en masteropleiding en een zij-instroomprogramma geneeskunde: VUmc Zigma. Daarnaast biedt het een Master Oncology aan en een Cardiovascular Research Master en een postinitiële masteropleiding Epidemiologie.