(Weg) werkzaamheden rondom Amsterdam UMC, locatie VUmc

Bouw Imaging Center Amsterdam UMC, locatie VUmc

Op 1 maart 2016 zijn de bouwwerkzaamheden van het nieuwbouwproject Imaging Center VUmc gestart. Het bouwproject VUmc gaat in de tuin naast de bestaande kliniek langs de Van der Boechorststraat de nieuwbouw van het Imaging Center realiseren. Alle activiteiten die te maken hebben met beeldvormende technieken worden samengebracht in één gebouw. Het samenbrengen van de nieuwste beeldvormende technieken en experts vanuit verschillende disciplines levert grote winst op voor patiënten met onder meer kanker, hersenaandoeningen of harten vaatziekten.

Wat merkt u daarvan?

Vanaf begin 2017 start de afbouw en dit is medio 2018 afgerond. Voordat het gebouw in gebruik wordt genomen, is er een testfase en worden in deze periode diverse medische apparatuur (onder meer MRI’s en CT’s) ingehuisd.

Wanneer is het gereed?

Eind 2018 zijn alle werkzaamheden afgerond. Naar verwachting zal in het eerste kwartaal van 2019 de eerste patiënt het Imaging Center betreden.

Contact

Indien er overlast is of nog vragen zijn over de bouwplanning en/of bouwwerkzaamheden rondom het nieuwbouwproject Imaging Center, neem gerust contact op via Secretariaat Projectbureau Huisvesting: (020) 44 44 166 of info.imagingcenter@vumc.nl.

Andere werkzaamheden

Momenteel zijn er geen andere werkzaamheden.