11 feb

Online open dag Verpleegkunde (hbo-mbo)

Voorlichtingsbijeenkomst

Elk jaar in september starten binnen Amsterdam UMC de opleidingen verpleegkunde MBO-V BBL en HBO-V Duaal.

Wil jij ook verpleegkundige worden en wil je weten wat je mogelijkheden zijn voor leren & werken? Amsterdam UMC biedt een dynamische werkomgeving waar je elke dag leert. Tijdens de opleiding maak je in het eerste jaar kennis met de praktijk en ga je vanaf het tweede jaar aan de slag als werknemer en kan jij dus direct jouw steentje bijdragen aan de zorg voor onze patiënten. Afhankelijk van je vooropleiding kun je de opleiding op MBO of HBO niveau volgen.

MBO-V BBL

De mbo-opleiding verpleegkunde duurt vier jaar. In het eerste jaar ga je naar school en leer je de basis van het vak. Vanaf het tweede jaar ben je werknemer bij Amsterdam UMC, locatie VUmc, en wissel je het werken af met leren. In het werk word je begeleid door een gediplomeerde collega

Meer informatie MBO-V BBL? Volg onze webinar!
Donderdag 11 februari kun je online voorlichting (webinar) volgen.
Voor mbo-v start de webinar om 19.00 uur.
Aanmeldlink volgt

HBO-V Duaal

De opleiding hbo verpleegkunde kun je bij Amsterdam UMC, locatie VUmc volgen als duaal traject en duurt vier jaar. In het eerste jaar volg je het voltijdprogramma. Je gaat naar school en loopt een korte stage in Amsterdam UMC, locatie VUmc of eventueel locatie AMC.

Meer informatie? Volg onze webinar!
D
onderdag 11 februari kun je online voorlichting (webinar) volgen. Voor hbo-v start de webinar om 20.00 uur.
Aanmeldlink volgt

Amsterdam UMC
Amsterdam UMC, locatie VUmc, organiseert deze online voorlichtingen (webinar) op verschillende momenten waarbij jij meer informatie krijgt over de inhoud van de opleiding en waar je de mogelijkheid hebt om jouw vragen te stellen.